chavela smycken ;)


mys i solen


alla blir suddiga men battre en inget :)


Chavela smycken och naglar by me ;)


Vilken dag...

haha vet inte vart ja ska borja denna dagen assaa.. :) eftersom att de inte finns dom tre sista bokstaverna sa blir de lite konstigt jaja.. I morse gick jag a min prins upp kl 8 sa duktigt a skulle gymma pa hotellets fina gym.. de tog typ 10 minuter for oss att bara fa dom att fatta att vi ville ha gymnyckeln.. ja var hur trott som helst.. men nar vi val kom igang var det underbart efter att ha gymmat i cirka 1 timma skulle vi ga till den harliga frukost buffen som stangde ca 40 min efter vi var klara.. sa gick vi glatt ner for trappan dar vi hade kommit upp. Forbi poolen a skulle ga ut.. men nyckeln passade inte i laset sa vi kom inte ut.. vi var inlasta..!!!! med staket som var ca 3m hoga runt omkring oss och cementdorrar med stora hanglas kunde vi inte ta oss ut.. jaha... genom staketet sag vi in till matsalen dar alla satt och mumsa pa den extremt goda frukosten.. ja var sa hungrig att min mage ville vanda sig ut och in.. det var byggarbetare som jobbade pa andra sidan vagen som vi forsokte fa lite uppmarksamhet av men utan lycka... Efter 40 minuters kampande overvagde vi att forsoka klattra ut men insag att hela hotellet hade sett oss pa andra sidan.. sa vi gav upp.. arga och frustrerade vankande vi runt likt fangar pa den lilla inhagnanden.. efter mycket om och men kom en spanjor ikladd pressveckade byxor och kavaj med en dros kollegor efter sig. Dom stallde sig alldeles utanfor staketet a startade sitt lilla mote nar vi beslutade oss for att ropa pa hjalp hahah Helloo can u please open the door for us. please, forst fattade han inte vara roster kom ifran. Men tillslut nar jag hysteriskt vinkade med nyckeln och hade lekt charader en stund trillade poletten ner och han fattade att vi var inlasta.. Sen tog det ytterligare en kvart for han att hitta den j*vla dorren. Aa vad vi var glada nar vi kom ut men arga pa hon som inte latit dorren ut vara oppen.. arga och hungriga klampa vi in pa frukost buffen en och en halvtimma forsent.. a tvingade dom att vanta med stangning sa vi fick i oss lite mat.. Det var jattedaligt vader pa morgonen men efter vi atit var de sol och fint vader.. sa vi beslutade oss for att ga till stranden och sola. Vi sola hela dagen a jag plockade massa snackor till min lilla smyckes kollektion dar jag ska gora massa snackarmband och fotlankar.. som snart kommer dyka upp pa hemsidan! Hall utkik! Nar vi kom hem fixade jag mina naglar och satt pa balkongen med en kall cola medans min alskling sov. Sen gjorde vi oss i ordning for att ga ut och ata middag.. a som jag sagt forr och som alla vet ar jag fett glomsk.. mitt i allt kom jag pa att jag tappat mitt fina fina halsband som jag fatt pa studenten pa stranden :( blev jatteledsen och sprang tillbaka a leta utan nagon vinst.. :( sa nu ar det borta.. RIP jajaja nog tjatat.. Vi har det jatteunderbart, fint vader och grymt fint hotell.. Puss pa er :)

From redhead toooo....

Brunett:) det blev mörkbrunt !! Nu sitter jag på våran balkon i Spanien med en stor öl å har prec Käkat tapas soo good. Har haft världens finaste väder och världens mysigaste dag! :) Idag har vi utforskat Alicante, solat å gått i affärer, sjukt varmt har haft nästan 25 grader helt underbart. Vill jättegärna visa er bilder osv.. Men kan tyvärr nt lägga upp via telefonen. Vet inte hur man gör det tyvärr :( Är hur nervös som helst för skolan, drömmer massa sjuka saker hela tiden.. Å längtar jätte mkt nu är det nt långt kvar :) Jehiooooo :) Saknar alla där hemma !! I över morgon bär det av till barcelona Ha det underbart kram på er :)

Good bye my love, good by my friend :)

Nu åker vi snart :) ååå jag min dumma jävel har köpt hårfärg å får inte ta me det på flyget.... antingen chansar jag på att ta med den å kanske får med den eller så skiter de sig så får ja ingen alls hahha jaajjaj nu har ja brottom puss på er alla gosiga;)

svart:)


Svart


ljusbrunt


Mörkbrunt


Rött


Rött


Ska jag ha Svart, rött eller brunt hår?

Vad tycker ni ?

Mysigt, från våran kryssning.


våffeldagen

Det är så fint väder, ja sitter på balkongen å skriver med en filt å en kopp te. Snart ska jag ha en tävling på bloggen å man kan vinna smycken från min chavela kollektion och trosor från Victoria Secret så håll utkik :) Kom på oxå att det är våffeldagen idag! så snart ska vi äta vofflor!! puss

Så grymt fin... kolla in alla smycken på min hemsida!


Killsmyckena är här! :)


hm..har jag glömt ngt??

Hejsvej! Idag var en underbar morgon, världens finaste väder och min älskling väckte mig med frukost på sängen. Idag ska vi tvätta, städa och packa inför spanien. Jag är världens glömskaskte männinska. När jag var liten var jag värre. Jag glömde allt å då menar jag allt från nycklar - min moped. hahah Jag tror jag har haft över 55 mobiler i mitt liv, jag tror jag har tappat nyckeln mer en 17 gånger. Lägger jag mitt körkort nånstans är det borta på en sekund. haha När jag var mindre så hade jag aldrig penna och papper i skolan. Jag hade aldrig mina böcker för som försvann så fort jag fick dom i handen, så ja hade lite "lyxigt" När jag kom till skolan och läraren ropar in efter rasten så står dom ju alltid i dörren in till klassrummet och gormar. Alla dundrar in för att ta bästa platsen och har sina böcker med sig. Inte jag... haha Läraren i dörren hade en egen penna, eget papper och böcker till mig sen fick dom hugga tag i mig innan jag sprang iväg för att inte glömma det igen. Det kallar jag lyx. Då behövde ja inte tänka på de. På söndag åker jag till spanien. Jag har gjort en packningslista.. Vi får bara ha med oss 10 kilo så det blir svårt. Tror iofs att jag glömt sjukt mkt grejer. Bara min plattång väger 2 kilo typ haha. Nu har jag ett dilemma med som ja tänkte ni ska hjälpa mig med. (bilder kommer) Ska jag ha Rött, Svart eller brunt hår??? hjälp Puss på er :)

Hejsan hoppsan :)

Sitter nu hos en vän å ska spela FIFA :) love it haha Dom andra ska ut å jag ska möta Louise! Hon ska nana hos mig!! Va sååå längesen :) Ni får ha en bra Lill-lörda :) Puss på er :)

kladdig

SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg                                                                                                   Blogg listad på Bloggtoppen.se

Är på jobbet nu, är sjukt sugen på kladdkaka med glass!
Vi bakade det förut, hur gott som helst.. Det kommer snart upp bilder på den gosiga kakan.
Hoppas ni har varit inne på min smyckes sida å hittat er något riktigt fint.

Nu är det bara 6 dagar kvar till ja åker till spanien..wohoo :)

xoxo lovee

Hjärtat..


Min kärlek


Min lilla bebis :)


Undrar ni varför?

Haha om ni undrar varför alla inläggen kommer på en och samma gång så är det för att min förra blogg kracsha å nu fick jag ta alla inlägg hit istället å Börjar om på ny kula. Därför stämmer inte mina frukost inlägg.
haha ni måste ju tänkta, "hallå hon åt ju nyss" haha

Tack för mig.

Hallåjaa :)


Sheeeenare bloggen! ;) haha

Nu är det exakt en vecka kvar tills jag och min Älskling åker till Spanien.
Vi ska vara där i 10 dagar. Vi har tänkt att vara i Alicante och torreiveija den första veckan och sen får vi se vart vinden tar oss!! :D

Idag har jag varit med min älskade syster. Vi har pratat, pratat och pratat. Haha som vanligt när vi är med varandra pratar vi i munnen på varandra och vi kan prata om allt ;) Vi har ätit jättegod mat, vi lagade lax med pasta och en jättegod sallad och sås. Mums... Älskar mat, haha alla som känner mig vet att mat är väldigt nära hjärtat! :) Älskar mat! haha

Jag måste så smått börja packa till spanien och är lite nervös hur allt ska få plats. Vill att mina ponnysar ska bli friska så jag och min lilla syster kan åka till stallet och rida någon dag.

Nu är jag så trött att jag nästan skelar så ska lägga mig å få lite sömn.
Helt underbart att vara ledig idag!

Puss och Kram på alla fina! :)


SysterYster

Hej Hopp! :)
Snart slutar jag jobbet kl är 05:19 för att vara exakt!
Idag kommer min älskade syster och hälsar på mig.
Det ska bli så kul för jag har inte träffat henne på länge.
Å för varje gång jag träffar henne blir hon tjockare och tjockare för jag ska bli moster!!!!! Wiiiieee :D

Hoppas att alla har sätt dom nya smyckena som kommit!!:)
Kika annars in på "smycken"

Kram Kram /


Falskhet..

Jag är så sjukt trött på falska människor, jag förstår verkligen inte folk som inte kan vara ärliga.
Varför ljuga, varför såra människor med deras falskhet. Gå bakom ryggen på en annan människa, hur kan man?
Låtsas att vara någon/något man inte är. Varför inte bara vara ärlig?

Världen är uppbyggd av falskhet och lögner.
Du kan inte lita på någon och måste alltid vara på din vakt. Varför är det så?

Jag vet vilka mina riktiga vänner är, som är förstående och som finns där i alla lägen vad som än händer.

Men just tjejer är svåra tycker jag. Tjejer ska tävla om allt, ingen kan glädjas av den andras lycka eller framgång.
Vem som är snyggast. Vem som har finast hår, finast lägenhet, finaste naglarna, finaste sminket, får dom snyggaste killarna.
Jag kan skriva en lista på en mil.
Alltid ska någon vara bättre en den andra, lyckan är uppnåd ju längre ner man kan trycka den andra person, ju mer desto bättre mår du.
Störst, bäst och vackrast. Vid någon annans misslyckande finner den andra glädjen. Det är sjukt men sant. Trycka ner varandra till botten.

Det finns fina människor och äkta vänskap.

Hon säger till dig att du är hennes bästa vän. Hon finns där alltid.
Ändå hälsar hon inte på dig för att du är med fel människor, hon hälsar inte när hon är med dom "populära".
Har du fel kläder på dig eller går osminkad undviker hon dig, låtsas inte se dig.
När du är med någon som är "något" då är det viktigt att hälsa, prata och vara social.
Vänder kappan efter vinden. När allt passar henne. Hon skäms för dig helt enkelt.
Hon kan inte vara sig själv och strävar efter ett ideal hon aldrig kommer uppnå.
Du känner henne sen hon var liten och vet att hon inte är den personen innerst inne, hon är någon helt annan.
Hon är egentligen den personen hon brukar vara när ni umgås ensamma. Men när hon är med "dom" leker hon fin och är som förbytt.
Hon ringer dig när hon vill veta något eller få ut något av det.
Om det är något som kretsar runt dig eller hänt dig något då är det väldigt viktigt att du var hennes bästa vän, plötsligt.

Falskhet och åter igen falskhet!

_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________

Hon ljuger dig rakt upp i ansiktet, du lägger ner din själ, din fritid och allt du har på att trösta.
Du lyssnar på henne när som helst. Hon ringer dig mitt i natten och gråter, du pratar, lyssnar och tröstar alltid.
Du hämtar henne när hon frusen och ensam går längs vägen i hopp om att någon ska plocka upp henne.
Du mår dåligt för att din vän mår dåligt. Hon berättar saker som får dig att vilja döda.
Du känner hennes panik och sorg, empati. Du sväljer allt med hull och hår och tänker att varför händer allt just henne?
Stackars, stackars henne. Hon måste ha sådan otur tänker du.
Dag ut och dag in, nya historier dyker upp den andra brutalare än den första.
Med hela din själ hjälper du din stackars vän på fötter, kommer försent till arbete och skola för dina sömnlösa nätter, öppnar ditt hem för henne, presenterar din familj så att hon alltid ska känna sig välkommen, dom gör likadant, välkommnar henne med öppna armar, hon är alltid välkommen.

Hon har ett liv liknande helvetet, du förstår inte vart hon får sin styrka ifrån, hon har ingen som bryr sig, ingen som finns där förutom du och några få vänner.
Hennes pappa missbrukar, hennes mamma är död. Brorsan dog i en bilolycka för 2 år sen.
Såren är för svåra att läka. Hon är i botten. Hon har inget hem att vända sig till.
Hennes bästa kompis dog i hennes famn när hon bara var 9 år. Hon har så hemska minnen att du inte vet vart du ska börja.
Du beundrar hennes starkhet och kämpar glöd. Hon ger aldrig upp. Hon klarar verkligen allt tänker du.
Min idol. Du gör allt för att det ska bli bra igen, tröstar och tröstar.
Allt hon berättar är svårt att ta in. Du mår så dåligt att någon har skadat din vän så mycket.
Du känner en grov ilska och sorg och är fast besluten att hon kan få det bättre och med din hjälp ska allt bli bra.

Dagar och månader går, allt går upp och ner ni är oskiljaktiga. Bästa, bästa vänner.
Du finns för dina vänner, allt rullar på som vanligt. Men hennes historier tar aldrig slut.
Historia efter historia.
Hon har många vänner som lämnat henne. Hon har en vana att byta umgängeskrets Varför?
Du försvarar henne från alla som snackar skit om henne som påstår att hon är falsk och en elak människa.
Du sviker henne inte. Ni är tajta.
Du får folk att lita på henne, du släpper in henne i ditt kompisgäng och tar hand om henne som ditt egna kött och blod, som din egen syster.
Men fler och fler frågetecken poppar upp. Historierna stämmer inte. Små saker tyder på att allt inte står rätt till.

Tills allt kommer fram en dag, hon sviker din bästa kompis och alla pusselbitar börjar falla på plats. Alla sömnlösa nätter, alla tårar, allt förgäves.
Alla era pratstunder för ingenting. Allt du gjort för henne! Ingenting betydde någonting. Så mycket som du kämpade för den här tjejen.
Allt hon sa och berättade stämde inte. Allting var påhittat, allt var en stor fet lögn.
Hon har en helt underbar familj, hennes bror är inte död, hennes pappa är inte alkoholist och hennes döda bästa vän var inte någon vän.
Hon var inte 10år när hennes pappa slog henne sönder och samman. Hon har en helt vanlig Svensson Svennson familj.
Hon har det bra. Allt vara bara lögner, hon utnyttjade din snällhet. Var en falsk jävla fitta helt enkelt.
Hon ville bara ha uppmärksamhet. Hon var en Mytoman! Sjukligt bra på att ljuga och manipulera.

All tid och krafft som du lagt ner var käpp rätt åt helvete.
Falskare människa kommer du aldrig att träffa. Du fattade inte att det var sant. Man ska aldrig lita på någon!
I efterhand tänkte du att det inte kunde hända någon människa så mycket hemskheter på samma gång, men det är lätt att vara efterklok.
Mest ledsen var du för att hon hade fått dig att må så fruktansvärt dåligt. Du kände dig så blåst och så dum. Alla som hade varnat dig hade du bara avisat med en fnysning.


Man kan bli så blind och inte bara av kärlek!
Jag älskade dig..

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Orofluido


Slitet hår?


Hårvård!

Hej igen.. Jag måste bara tipsa er som har långt, slitet och torrt hår om denna grymma produkt som jag köpta på Bellbox. Mitt hår är alltid tovigt, alltid!

Om jag inte borstar det 2 gånger om dagen har jag dreds. Inte skönt! haha
Ska klippa mitt hår och färga det svart igen tror jag. Eller så behåller jag den röda färgen har inte bestämt mig.

Men iallafall köpte denna produkten på bellbox:
Orofluido Beauty Elixir
Luktar hur gått som helst och sluter alla hårstrån jättelätt att trassla ut håret och det blir mjukt och lent.

Blir så lycklig när vårsolen lyser in genom persiennerna. :)
Håller på att koka mig en kopp te och ska äta frukost, har sovit lite efter mitt nattpass! Funderar på att gå en promenad (vilket jag inte kommer göra eftersom jag alltid tänker att jag ska ut och gå men gör det aldrig :) haha)

Den andra produkten jag köpte igår är typ en creme du masserar in i håret när det är handukstorkat. Den ger glans, men håret ser inte fett ut. (mitt hår kan inte bli fett.. även om jag sover med ett paket smör i håret det är såå torrt!!!)

Det är en produkt från Loreal (hair mix supreme smooth) Tecni art!
Grym!!! :) äntligen det kanske blir lite ordning på mitt hår iallafall..

Ett annat tips är att borsta håret när du står i duschen med balsamet i. Mycket lättare att få ut tovorna.

Idag ska jag börja packa lite smått till spanien eftersom att jag jobbar varje dag fram till spanien. Så får se till att göra det idag! Jag ska göra mina naglar idag med weehho! :D

Okej nu mååste jag käka, hur hungrig som helst!

Pussar och kramar! :)

Hårprodukterna är på bilderna ovan..


www.123minsida.se/makeupartist-smyckesdesign


Rastlös...

Hejsan alla gosiga!

Är hemma nu ensam.. sjukt tråkgt.
Är jätterastlös...

Jag tänker på hur sjukt bra man har det, hur mycket vi människor klagar.
Det finns så många som har det så himla mycket sämre.
Som inte har ett hem, familj och vänner.

Många har säkert många vänner men få riktiga.
Man borde uppskatta det man har mera.

Vakna varje dag med skrik och svårdommar, ingen som packat ens lilla ryggsäck.
Föräldrarna glömmer att du ska ha frukost. Magen kurrar som en bilmotor av hunger. Du tar på dig dina rosa små stövlar och tar försiktigt ner din jacka för att dina pappa inte ska höra dig i hallen. Klockan har du ställt alldeles själv, i tid till skolan ska du iallafall.
Cigarett rök och lukten av gårdagens fylla väller imot dig när du öppnar din dörr. Fula ord väller ur pappans mun, hårda smällar hörs när pappas grova handflata träffar mammas kind.
Du springer gråtandes ner för alla dom långa trapporna. Håller dina små händer hårt tryckta för öronen för att slippa höra. Springer så fort dom små bena bär. Halvägs till skolan stannar du för att hämta andan.
I skolan är allt som vanligt, kollar upp på dom högresta byggnaderna och med baksidan av handen torkar du bestämt bort dina tårar samtidigt som du tar sats för att gå in, du är helt  tyst som vanligt och låtsas att allt är toppen, fröken kastar en varnande blick för förseningen och ber dig sätta dig på din plats.


.....

Jag är glad att jag har min familj, mina vänner och min pojkvän ni betyder.
Å alla borde verkligen tänka på att sluta klaga.
Puss på er!

Sen vill jag oxå tipsa om världens bästa blogg läs den:
http://renrakad.blogg.se/
GRYM!


Armband


Halsband


Såå jaaa...:)

Nu börjar det till och med bli lite ordning.. Välkommna till min lilla blogg!

Jag vet inte om ni förstår hur mycket jag längtar till att jag börjar skolan, det kan bli pannkaka av alltihop.
Tänk om det inte är som jag tänkt mig, jag som älskar allt med smink, hår och naglar.
Tycker iochförsig att naturlig skönhet är det vackraste.
Tänk om jag börjar och tycker det är tråkigt.. men då har jag i alla fall testat. Eller hur? :) Är sjukt nervös att det inte ska gå bra, att man ska satsa så mycket och att det ändå inte går vägen. shit! Är sååå stressad hur ska detta gå. När jag gick i Gymnasiet va det värsta jag visste var att plugga men de måste ju bli skillnad nu, nu är det något jag gillar.  

Det är trögt att börja skriva tycker jag men när man väl är igång så vill man inte sluta.

Här är iallafall början.

Vill oxå tipsa om att jag säljer jättefina smycken... Kolla in: http://www.123minsida.se/makeupartist-smyckesdesign/

Puss och Kram på er!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0